Home   постове   La Música

La Música

lamusica

“La Música” е двуезична работилница, която запознава децата от 3 до 5 години с музикалните стилове на Испания и Латинска Америка. Първото ателие за септември е посветено на Аржентина и тангото – събота, 3.9. от 10:00 до 12:00ч.!
Обещаваме слънчева музика, игрово запознаване с испанския език, първи стъпки в аржентинското танго и много творчески предизвикателства за най-малките…
Любопитни ли сте? Можете да научите повече на страницата на Детската къща и тел. 0876616950. Mестата са ограничени, необходимо e предварително записване!

“La Música”; un taller bilingüe para niños entre 3 y 5 años, que se lleva a cabo a través de los distintos estilos musicales de España y América Latina. El primer taller de Septiembre estará dedicado a Argentina y el tango, será el sábado día 3 de Septiembre de 10:00 a 12:00h. Aseguramos una atmósfera llena ritmos alegres, divertidos juegos para aprender español, los primeros pasos del tango y mucho más retos creativos para niños… ¿te apuntas? Para más información póngase en contacto a través de la página Детската къща o llamando al 0876616950. Plazas limitadas e inscripción previa requerida.

Save

Save

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*