Home   постове   съботен блок за деца от 1,5 до 3 години

съботен блок за деца от 1,5 до 3 години

suboten blok

От 6.10. програмата ни се обогатява с един съботен сутрешен блок от занимания, посветени специално на най-малките и най-любимите ни гости – децата до 3-годишна възраст. Съботният предиобед ще включва рисувателно-приложни дейности, моделиране с глина и пластилин, музикално-ритмични игри по системата “Шулверк” и свободни занимания.

Така че, всяка събота от 10:00 до 12:30 ще играем, рисуваме, моделираме, апликираме и творим заедно; ще пеем, танцуваме и свирим на музикални инструменти, ще звучат пиано и акордеон… И със сигурност ще бъде много забавно:)

Могат да се включат деца от 1,5 до 3-годишна възраст и техните майки или бащи (по-големите  и по-самостоятелни деца могат да участват и без родител). За предварително записване и повече информация, можете да се свържете с нас на тел. 0876 616950.

До събота!

 

2 Comments

 • Ирена

  Здравейте!
  Интересувам се от съботния блок за деца и родители. Колко време предварително трябва да се запиша. И за всяка събота отделно ли трябва да се обаждам или не е задължително ежеседмично посещение. Интересува ме и таксата за едно занятие от 10 ч. до 12,30 часа. Благодаря ви много за отговора. Ще се радвам да ви посетим с дъщеричката ми.
  Желая ви хубав ден!

  • admin

   Здравейте!
   Можете да се запишете за съботния блок на тел. 0876616950 – колкото по-рано, толкова по-добре:) Таксата е 16лв на посещение. Можете да ни посетите веднъж, а след това да решите колко често искате да идвате – дали всяка събота или по-рядко.
   Приятен ден и – надявам се – до скоро!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*