Home   постове   народни танци за деца от 3 до 7-годишна възраст

народни танци за деца от 3 до 7-годишна възраст

народни танци 3-7г.

Народните танци определено са сред най-любимите ни занимания с децата. Започнахме с два пъти седмично, но много скоро установихме, че децата толкова харесват фолклорната музика и танците, че е добре да танцуваме много по-често с тях… За това, междувременно в сутрешния блок играем народни танци всеки ден с изключение на срядата, която е ден за пиано и музика. Невероятно е как и най-малките деца се заслушват в народните ритми, започват инстинктивно да тактуват и искрено се забавляват в груповия танц!

Само сутрин вече не ни е достатъчно. Искаме да танцуваме и следобед – с малки и не съвсем малки деца… Набираме група по народни танци за 3 до 7-годишни малчугани. Занятията ще се състоят в сряда от 17:00ч. Местата са ограничени на 6-8 деца. Можете да запишете детето си на тел. 0876616950.

 

4 Comments

 • Мария Стоянова

  Здравейте,
  Има ли в момента занимания за три годишни

 • admin

  Здравейте и извинете за късния отговор, но едва сега го видях. Групата е постоянна, можете да се запишете на 0876616950.

 • Nedelcheva

  Здравейте, имате ли в момента група по народни танци от 3 годишни деца. Детето ни е на 3 години и има голямо желание да танцува народни танци. Благодаря ви. Ще очаквам ваш отговор.

  • admin

   Здравейте!
   Имаме занимания по народни танци всеки петък в 17:30. Молим за предварително записване на 0876616950. Мерси!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*